ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Διαβάστε το Σύντομο Βιογραφικό μου
Ονομάζομαι Άννα Ζώρα και τελείωσα την Οδοντιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1990,με κλινική εμπειρία στην χειρουργική εγκλείστων, μια και από το δεύτερο έτος της φοίτησης μου παρακολουθούσα-συνεργαζόμουν σε γναθοχειρουργικό ιατρείο.Από τον Ιανουάριο του 1991 άνοιξα το δικό μου οδοντιατρείο στο Π. Φάληρο.Το 2001 μετεστεγάστηκα σε ιδιόκτητο χώρο με όλα τα σύγχρονα μέσα της νέας τεχνολογίας.Το 2014, αναγνωρίζοντας ότι η αισθητική οδοντιατρική είναι μόνο ένα κομμάτι της αποκατάστασης που μπορούμε να πετύχουμε,έκανα μετεκπαιδευτικά σεμινάρια της AADFA για DermaFillers(υαλουρονικό),Botox,μεσοθεραπεία και PDO Threads(απορροφήσιμα νήματα στην περιστοματική περιοχή), ώστε το ωραίο και υγιές χαμόγελο να συμπληρώνεται από ένα υγιές φρέσκο περίγραμμα.Η συνεργάτης μου κι εγώ μπορούμε να σας ενημερώσουμε για την δική σας περίπτωση.
ΚΑΛΥΨΟΥΣ 4,ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, 17561
annazora@ymail.com
210 98 49 080
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Με το οδοντιατρείο μας συνεργάζονται εξαίρετοι συνάδελφοι οδοντίατροι , εξειδικευμένοι για δύσκολα γναθοχειρουργικά περιστατικά , ενδοδοντικές θεραπείες και σύγχρονες μεθόδους αισθητικής ορθοδοντικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
Διαβάστε τη γνώμη τους για εμάς
Εξαιρετική επιστήμονας.Γνωρίζει εις βάθος το αντικείμενό της.Αγαπάει πολύ τη δουλειά της.
Μαρωβήτα Νικολαϊδου - Ιδιωτική Υπάλληλος
Κάθε επίσκεψη στην κ.Ζώρα ξεκινά με μία...εξαγωγή.Σου αφαιρεί το φόβο μπροστά στην "ηλεκτρική" οδοντιατρική καρέκλα.
Πέτρος Μπακατσέλος - Δημοσιογράφος
Η γιατρός κα Άννα Ζώρα είναι φιλική, προσιτή και ανθρώπινη.Με κάνει να νιώθω άνετα και να μη σκέφτομαι το πόνο. Το ιατρείο είναι φωτεινό, πεντακάθαρο με χαρούμενα χρώματα κ μοντέρνα διακόσμηση.Είναι μακράν η καλύτερη επιλογή απ όλες τις απόψεις !!!
Βίκυ Κουτσούκου - Ελεύθερος Επαγγελματίας
Οι τακτικές μου επισκέψεις στο οδοντιατρείο της κυρίας Άννας Ζώρας έχουν μόνο θετκές επισημάνσεις!Εξυπηρετικότατη, χαμογελαστή και πολύ φιλική.Ο χώρος είναι πολύ ζεστός και νιώθεις πολύ οικεία! Καθώς έκανα ουλοπλαστική έχω να σημειώσω πως δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου γιατί μου έδωσε πολύ σωστές οδηγίες και με αντιμετώπισε άψογα!
Χρυσάνθη Συμιακού - Εκτελωνίστρια
Επίσκεψη στον οδοντίατρο;…ουπς! Για χρόνια είχα πρόβλημα.Η ιδέα κ μόνο με φόβιζε.Όλα αυτά μέχρι τη πρώτη επίσκεψη στην Άννα. Μόνιμος κάτοικος Αχαρνών και εμπιστεύομαι μόνο τα δικά της χέρια στο Π. Φάληρο ! Δεν είναι μόνο η ανθρώπινη επικοινωνία και η προσωπικότητα της.Είναι η πάντα κατανοητή και εύστοχη διάγνωση της και κυρίως η πρόληψη και η ΛΥΣΗ που σου παρέχει.
Γιώργος Τσαμπάς - Ιδιωτικός Υπάλληλος
Τρομερός επιστήμονας και πολύ καλός άνθρωπος γιατί όχι μόνο σου φτιάχνει το χαμόγελο αλλά σε προκαλεί να το χρησιμοποιήσεις!Συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Νίκος Μαυρέλης - Φοιτητής
Άννα! Ένα σπάνιο πλάσμα με το Χάρισμα της Ιπποκράτειου ολιστικής προσέγγισης!Αγαπημένη και πολύτιμη για όλη την οικογένεια μας, καθώς επί σειρά ετών μας φροντίζει ανώδυνα με την επιστημονική κατάρτισή της. Ευχαριστούμε για ότι κάνεις για όλους μας. Φιφή-Γιώργος-Κωνσταντίνα-Σταύρος-Νίκη
Φιφή Αυγέρη -
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την οδοντίατρο Άννα Ζώρα για την άψογη εξυπηρέτηση της και την προηγμένη τεχνολογία στο λειτούργημα της , καθώς και το προσωπικό της. Ευχαριστώ θερμά εγώ καθώς και όλα τα μέλη της οικογένειας μου για τις τέλειες υπηρεσίες σας που μας προσφέρετε όλα αυτά τα χρόνια!! Με αγάπη και εκτίμηση Γωγώ Μηναδάκη Μωράτη!
Μηναδάκη-Μωράτη Γωγώ -

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Από εμάς για εσάς
  • 210 98 49 080 , 210 98 17 939
  • annazora@ymail.com
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…