Άννα Ζώρα Οδοντίατρος Παλαιό Φάληρο
210 98 49 080

Στοματική Υγιεινή

Στοματική Υγιεινή

Ενώ ακούω συνέχεια από τους ασθενείς μου διάφορες ερωτήσεις που αφορούν τις σύγχρονες μεθόδους οδοντικής αποκατάστασης δυστυχώς δεν με ρωτούν συχνά πως οι ίδιοι θα βελτιώσουν την στοματική τους υγιεινή ώστε να συντηρήσουν τα αποτελέσματα των εργασιών τους ή ακόμα καλύτερα να μην έχουν ανάγκη από αυτά μακροπρόθεσμα.

Είναι πολύ απλό: με την σωστή και ολοκληρωμένη φροντίδα της στοματικής σας κοιλότητας ο δικός μας ρόλος περιορίζεται σε προληπτικό και αισθητικό και γλιτώνετε χρόνο,πόνο και χρήματα,μα πάνω από όλα έχετε:υγιή δόντια και ούλα.

Στοματική υγιεινή για τα δόντια

Δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσετε από τις εμφράξεις και την ουλίτιδα αν δεν καθαρίζετε όλες τις επιφάνειες των δοντιών σας και αυτό δεν πετυχαίνεται μόνο με το βούρτσισμα.Χωρίς μεσοδόντιο καθαρισμό δεν θα ξεφύγετε ποτέ ούτε από τα χαλάσματα των δοντιών ούτε από τα προβλήματα των ούλων.

Υπάρχουν πια διάφοροι τρόποι εκτός από το γνωστό και πάντα βολικό οδοντικό νήμα που μπορεί να σας βολέψουν καλύτερα.Κάποιος θα σας ταιριάξει και πιστέψτε με θα με βλέπετε αραιότερα και οι οδοντιατρικές εργασίες σας θα αντέχουν περισσότερο.